Sluiten

Elke seconde kan er iets gebeuren wat ú had kunnen voorkomen...
Staat u daar wel eens bij stil?

Minder stress, en meer tijd voor uw klant of gast

Daarom kozen al vele bedrijven voor u voor onze diensten.

Bij Quality Insured begrijpen wij dat u de klant/gast centraal stelt en meer tijd aan hen wilt besteden. Reden waarom we diverse aanvullende diensten aanbieden om u te helpen maximale tijd aan uw klant of gast te besteden en de continuïteit te borgen. Zowel voor de zakelijke markt als voor hospitaly biedt Quality Insured aanvullende diensten. Sommigen specifiek voor de genoemde takken, terwijl andere diensten weer voor beide takken gelden. Zit uw gewenste dienst er niet tussen? Neem gewoon eens contact op! U zult zien dat we veel meer voor u kunnen betekenen dan u misschien denkt.

1. Bouwadvies (zakelijk en hospitality)

Wij staan u graag met raad en daad terzijde.

De risicoadviseurs van Quality Insured geven u graag advies voordat gaat verbouwen of nieuw gaat bouwen. Het is slim om veiligheid vooraf in te bouwen. Dit kan u kostbare aanpassingen na het realiseren van de verbouwing besparen. Ook hebben bijvoorbeeld verzekeraars eisen met betrekking tot brandveiligheid.

benchmark

De risicoadviseurs van Quality Insured kunnen tegen internationale standaarden voor u benchmarken. U krijgt bijvoorbeeld inzicht waar verschillende vestigingen staan op het gebied van veiligheid en risico's.

Duikplank
Tablet

2. Continuïteitsplan (zakelijk en hospitality)

Hoe gaat u verder na een calamiteit?

Welke processen en activiteiten zijn key om uw klanten of gasten te kunnen blijven bedienen? De risicoadviseur van Quality Insured kan u helpen met het opstellen van een continuïteitsplan. Weten wat te doen bij een calamiteit voorkomt langdurige uitval en blijvende schade.

schade-expertise

De risicoadviseurs van Quality Insured hebben jarenlange ervaring in schade-expertise en schadebegeleiding. Dat betekent dat u er bij een calamiteit of schade niet alleen voor komt te staan. Onafhankelijke expertise. Niet in dienst van een verzekeraar of door een verzekeraar betaalde expertise, maar in dienst van u!

3. Risico-inventarisatie en evaluatie

 

Een RI&E beschrijft de risico's voor de veiligheid en gezondheid op de werkplek. Ook staat hierin welke maatregelen een werkgever neemt om deze risico's te verminderen. Elke werkgever is verplicht een RI&E op te stellen. De risicoadviseurs van Quality Insured kunnen u ontzorgen met het maken en bijhouden van de RI&E.

Duikplank
Designed by Studiyoo